LASTEK i trajtueshëm mjekësor i ndryshueshëm për flokët rigjenerim krehër masazhi lazer për flokët

-43%
Shiko Detajet

Përdorimi i shtëpisë Lastek, gratë trajtimin e infeksionit të legenit trajtimin e vaginitit me lazer të but...

-47%
Shiko Detajet

18 dioda lazer Watch Dizajn Terapeutik Fizik për trajtimin e hiperviscosity, hyperlipidemia dhe diabeti

-48%
Shiko Detajet

Fabrika LASTEK ofron pajisje portative intra-hundë për terapinë e dritës për rinitin, polipet e hundës, tra...

-55%
Shiko Detajet

Terapia me lazer i butë me nivel të ulët të ulët Spitalor Lazer terapi Kujdesi për pajisjen Këmbët e buta t...

-38%
Shiko Detajet

18 diodë lazer aparate për lehtësimin e dhimbjes aparate për mbrojtjen e tensionit të gjakut lazer të mbroj...

-48%
Shiko Detajet

Në shtëpi Përdorni terapitë me lazer të ftohtë në terapinë me gjunjë

-33%
Shiko Detajet

bekofun Qafë mjekësore Braçe me shkumë Qafë të mitrës për qafë të lënduar Qarkullimë tërheqje Qafë Stiffnes...

-49%
Shiko Detajet

Laser Terapia e Ndihmimit të Dhimbjes së Lartë Lastek Pajisja terapeutike me lazer LLLT Fabrikë me lazer të...

-46%
Shiko Detajet

Fizioterapi e re CE Fizioterapia 650nm Dodë Dore me Dritë Laser Terapi me lazer të Nivelit të ulët LLLT për...

Shiko Detajet

Në thirrjen e provës së matësit të glukozës EZ IV për sistemin e monitorimit të glukometrit portabël të glu...

-50%
Shiko Detajet

Pajisjet e Lansimit të Cofoe Testit Diabetik Pajisjet e glukozës së gjakut për Marrjen e Mostrave të gjakut...

-50%
Shiko Detajet

Cofoe BTE Ndihme Ndëgjimi Ndihmues dixhital i Rimbushshëm i Tingullit të Ndihmës së Kufjeve Aparatura Ndihm...

-30%
Shiko Detajet

Sannuo Yizhun GA-3 Matja e glukozës së glukozës në gjak Kodi automatik i identifikimit me 50 shirita provë ...

-50%
Shiko Detajet

Matësi i glukozës së glukometrit të gjakut cofoe yice me shirita testues dhe hala për hala sheqer sheqeri D...

-30%
Shiko Detajet

Dhimbje për lehtësimin e kujdesit shëndetësor Mjekësi për gjurinues të gjurit Fiksues Alumini Mbështetës pë...

Shiko Detajet

Cofoe Yili 50 / 100pcs Shirita për testin e glukozës dhe gjilpëra për grumbullimin e gjakut Lancets vetëm p...

-50%
Shiko Detajet

Matja e glukozës së kokës së cofoe me shirita 50 copë dhe 50 copë hala për hala për diabetin Glukometri i g...

-60%
Shiko Detajet

Transporti falas CM1203 25-35CM Pranga të Ripërtëritshme të Presionit të Gjakut, madhësia e të rriturve, me...

Shiko Detajet

Pranga të presionit të gjakut të ripërdorshëm kmtkeramed, madhësia e të rriturve, me dy tuba, fshikëza TPU

Shiko Detajet

2018 Ngjyra e re RR Portable Color OLED Finger Pulse Oximeter 4 Parametri SPO2 PR PI RR Monitorimi i Normës...

Shiko Detajet

2017 Ngjyra e re e nxehtë OLED e gishtit OLED Pulsi Oximeter me Alarm Audio dhe Pulsi Tingull - Spo2 Monito...

Shiko Detajet

Transporti falas Kthesat e presionit të gjakut të ripërdorshëm kmtkeramed, madhësia e të rriturve, fshikëza...

Shiko Detajet

Transporti falas Kthesat e presionit të gjakut të ripërdorshëm kmtkeramed, madhësia e të rriturve, fshikëza...

Shiko Detajet

Transporti falas Kthesat e presionit të gjakut të ripërdorshëm kmtkeramed, madhësia e të rriturve, Një tub ...

Shiko Detajet

Transporti falas Kthesat e presionit të gjakut të ripërdorshëm kmtkeramed, madhësia e të rriturve, Një tub ...

Shiko Detajet

Prangat e presionit të gjakut të riparueshëm kmtkeramed, madhësia e të rriturve, Një tub i vetëm, fshikëza ...

Shiko Detajet

Prangat e presionit të gjakut të riparueshëm kmtkeramed, madhësia e të rriturve, fshikëza me dy tuba, fshik...

Shiko Detajet

Prangat e presionit të gjakut të ripërdorshëm kmtkeramed, madhësia pediatrike, Tuba me ngjyrë kafe të vetme...

Shiko Detajet

Prangat e presionit të gjakut të ripërdorshëm kmtkeramed, madhësia e të rriturve, Një tub i vetëm, fshikëz TPU

Shiko Detajet

CM1203 mansheta të presionit të gjakut të ripërdorshëm të presionit të gjakut, madhësia e të rriturve, ONE-...

Shiko Detajet

Prangat e presionit të gjakut të ripërdorshëm kmtkeramed, madhësia e të rriturve, ONE-tub, fshikëza TPU

Shiko Detajet